Darned Bun Dezosate Coaste Scurte

Darned Bun Dezosate Coaste Scurte
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Darned coaste scurte dezosate bune ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1210 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boia, sare kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte Dezosate Cu Fiert Lent, Chili picant W coaste scurte de vită dezosată, și Aragaz Sub Presiune Coaste Scurte De Vită Dezosate În Stil Asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu și amestecați ambele zaharuri, boia de ardei, sare, piper, ceapă granulată și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GranulatăCeapă Granulată
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Presărați bucățile scurte de coaste cu acest amestec până când sunt acoperite pe toate părțile.
3
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute.
4
Ungeți rafturile pentru grătar. Preîncălziți grătarul folosind toate arzătoarele setate la înălțime și cu capacul închis timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați coastele de vită pe grătar, închideți capacul și reduceți focul la mediu. Întoarceți coastele la fiecare 3 până la 5 minute, astfel încât fiecare parte să fie ușor caramelizată, 15 până la 20 de minute în total. (Dacă bucățile de coaste scurte sunt mici, nu va dura atât de mult.) Coastele ar trebui să cedeze cu ușurință la atingere, nu spre deosebire de o friptură medie-rară sau de felul în care se simte vârful nasului. Reduceți puțin focul și periați coastele cu sosul. Acoperiți grătarul și lăsați să gătească un minut sau două pentru ca sosul să se pregătească, apoi continuați să întoarceți și să periați până când toate părțile coastelor au fost glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De VităCoaste De Vită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se scoate pe un platou și se lasă să stea 5 până la 10 minute, acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Servește.
8
În bucătărie
9
Amestecul de condimente sau frecarea face mai mult decât veți avea nevoie pentru această rețetă și este fabulos presărat peste piept de vită, cotlet de porc, filete de porc sau, desigur, coaste de porc. Păstrați amestecul într-un recipient etanș până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Piept De VităPiept De Vită
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Coaste De PorcCoaste De Porc
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista