Dal picant de linte roșie cu pene de Pita

Dal picant de linte roșie cu pene de Pita
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ulei vegetal, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pene De Pita De Castraveți, Radish-Dip de iaurt și pene de Pita, și Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și lintea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți 10 minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, usturoiul, semințele de muștar și ardeiul roșu și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă și semințele încep să apară, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
5
Adăugați chimen, turmeric, coriandru și piper negru; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți 3 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați linte, lapte de cocos și sare; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se ia de pe foc; se amestecă sucul. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
9
Serviți dal cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
LinteLinte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista