Dal picant de linte roșie cu pene de Pita
Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ulei vegetal, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pene De Pita De Castraveți, Radish-Dip de iaurt și pene de Pita, și Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și lintea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți 10 minute sau până când lintea este fragedă.
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul, semințele de muștar și ardeiul roșu și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă și semințele încep să apară, amestecând continuu.
Adăugați chimen, turmeric, coriandru și piper negru; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Adăugați pasta de roșii și gătiți 3 minute, amestecând constant.
Adăugați linte, lapte de cocos și sare; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul. Se răcește la temperatura camerei.
Serviți dal cu pene de pita.