Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 5 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 11g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ulei vegetal, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pene De Pita De Castraveți, Radish-Dip de iaurt și pene de Pita, și Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul și lintea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți 10 minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, usturoiul, semințele de muștar și ardeiul roșu și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă și semințele încep să apară, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire