Dal Bhaji ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ghimbir, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Farali sukhi bhaji / Batata bhaji pentru rapid, vrat, poori bhaji sau batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, și vangi bhaji sau vangyachi bhaji, maharashtrian Vangi bhaji.
Instrucțiuni
1
Puneți dalul și apa într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când dalul se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a preveni uscarea acesteia. Gatiti fasolea verde, morcovii, dovleceii si varza in apa pana se inmoaie. (Am făcut asta în oala sub presiune, cu 1/2 cană de apă la presiune ridicată timp de 5 minute.) Când sunt moi, adăugați mazărea și zdrobiți bine legumele, în lichid. Se amestecă dalul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
La 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.