Cărbune Arctic ars cu Salsa caldă de Mango-Lime

Cărbune Arctic ars cu Salsa caldă de Mango-Lime
Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea arctică arsă cu salsa caldă de Mango-Lime ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 425 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de file de cărbune arctic, sare, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cărbune Arctic ars cu compot de Kumquat, Ars arctic Char cu castravete savura, și Seared Arctic Char Role De Mână.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă șalotul și jalapeo. Gatiti, amestecand des, 4 minute sau pana cand ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă bulionul, concentratul de suc și ghimbirul. Creșteți căldura și fierbeți ușor 5 minute sau până când se reduce la 1 cană. Se amestecă mango și rom; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
BulionBulion
SucSuc
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ROMROM
3
Combinați amidonul de porumb și apa și amestecați în amestecul de mango. Aduceți la fierbere și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ApăApă
4
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea; păstrați sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
SareSare
5
Presărați pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
6
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu până la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați fileurile, asezonate cu fața în jos, în tigaie; gătiți 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Flip fileuri, și a pus tigaie în cuptor. Prăjiți la 425 timp de 4 până la 5 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Așezați fileurile pe farfurii, împărțiți sosul uniform peste pește și presărați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SosSos
PeștePește
10
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista