Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crocantul de căpșuni-rubarbă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 448 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,0 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, suc de portocale, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Căpșuni Rubarbă Clare, Căpșuni Rubarbă Clare, și Căpșuni Rubarbă Clare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente cu mâinile până se sfărâmă.