Căpșuni infuzate cu tei și Tequila
Căpșunile infuzate cu tei și Tequilan sunt a fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 6 porții. Această băutură are 162 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de tei, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, Oda Bucuriei " Cocktail Tequila Infuzat, și Sangria De Piersici Infuzată Cu Tequila pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă triplu sec, zahăr, suc de lămâie, tequila și coaja de var într-un castron; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă peste căpșuni într-un castron mare.
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până se formează suc, aproximativ 1 oră.