Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic
Căpșunile cu gheață de lapte și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 71 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căpșuni, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Căpșuni cu gheață de lapte și oțet Balsamic, Căpșuni cu oțet Balsamic, și Căpșuni Cu Oțet Balsamic Giusti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți 1 1/2 linguri de zahăr cu 1/2 lingură de suc de lămâie până când zahărul este dizolvat.
Bateți laptele de unt și turnați într-un vas de copt puțin adânc; congelați până când este ferm, amestecând amestecul la fiecare 30 de minute, aproximativ 3 ore.
Într-un castron, aruncați căpșunile cu restul de 2 linguri de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie.
Adăugați coaja de lămâie și oțetul; lăsați să stea 30 de minute. Puneți fructele de pădure și orice sucuri în pahare. Folosind o furculiță, răzuiește gheața de zară în cristale pufoase și lingură peste căpșuni.
Se ornează cu tarhon și se servește.