Căpșuni Cannoli Parfaits
Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, smântână grea, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Căpșuni Cannoli Parfaits cu fistic, Cannoli Cream Parfaits, și Parfaits De Cannoli Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați căpșunile și amaretto. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Într-un castron mare, bateți smântâna cu zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi (vârfurile se ondulează). Într-un castron mediu, amestecați jumătate din frisca în ricotta pentru a o ușura. Îndoiți ușor restul de frișcă și scorțișoară. Îndoiți fisticul în amestec de cremă.
Așezați un strat de fursecuri amaretti zdrobite în fiecare dintre cele 4 pahare parfait. Topiți fiecare cu un strat de felii de căpșuni și apoi cremă de cannoli. Repetați stratificarea. Dacă doriți, top cu chipsuri de ciocolată miniaturale.