Căpșuni Alune Crepes
Reteta Crepes căpșuni alune este gata în aproximativ 2 ore și 25 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $ 1.95 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți căpșuni, lapte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crepe calde cu unt brun de alune, Crepes alune cu miere frisca si fructe, și Crepe de căpșuni cu cremă de Mascarpone de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, adăugați ouăle, laptele și 1 cană de apă.
Se adaugă făina, se toarnă untul topit și se adaugă sarea. Se amestecă la înălțime până se amestecă bine, oprindu-se pentru a răzui părțile după cum este necesar.
Transferați aluatul într-un recipient și refrigerați cu cel puțin 2 ore înainte de utilizare.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană de bătut în timp ce rotiți tigaia pentru a acoperi fundul tigaiei. Gatiti 1 pana la 2 minute, apoi intoarceti cu atentie crepul.
Întindeți câteva întinderi de alune și adăugați câteva căpșuni proaspete feliate în zona din dreapta sus a fiecărei crepe. Îndoiți, scoateți din tigaie și serviți.
Această rețetă a fost furnizată de un bucătar profesionist sau de un restaurant și este posibil să fi fost redusă de la o rețetă în vrac. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.