Cârnați și varză italiană
![Cârnați și varză italiană](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/361758.webp?v=1708597674)
Cârnați italiană și varză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 517 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, bulion de pui degresat cu grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați italieni și tocană de varză, Foame pentru cârnați și varză italiană, și Varză prăjită și mere cu cârnați italieni.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, combinați untul și uleiul.
Adăugați cârnați și rupeți cu o lingură; amestecați des până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați varză, bulion și pătrunjel și dați la fiert. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când varza este fragedă să muște, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă cârnații și varza în boluri.
Adăugați sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.]()
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.
2015 was the perfect warm vintage- not too hot, just right. The nose immediately releases tones of honeysuckle and strawberry jam, finishing with a herbal tone of rosemary and cypress. On the palate, the power of this wine impresses. There is an explosion of flavors, all framed tightly by firm bright acids. Flavors are dominated by tart cranberries and raspberries, giving way to the ever-elusive lush blueberry tones. The finish is dominated by vanilla bean with lingering black pepper and orange peel. This is an exciting year for Sangiovese and has the potential to age 15–20 years.