Cârnați și plăcintă cu praz
Cârnați & praz plăcintă ia în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 796 calorii, 26g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 81 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de pătrunjel, lapte, cârnați de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cârnați Și Plăcintă Cu Praz, Plăcintă cu cârnați, mere și praz, și Homity Plăcintă (Brit Cheesy Cartofi Praz Plăcintă) # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Whizz unt și făină într-un procesor de alimente.
Adăugați 2 lingurițe de apă și pulsați la o minge.Înfășurați aluatul în folie alimentară și răciți.
Încălziți grătarul la mare, rumeniți cârnații timp de 5 minute. Prăjiți prazul în unt timp de 2 - 3 minute.
Se presară făină și se gătește, amestecând, timp de 2 minute. Scoateți focul și amestecați laptele. Se condimentează, se adaugă muștarul și se aduce la fierbere, amestecând.
Tăiați fiecare cârnați în cinci într-un unghi și îngrămădiți într-un vas de 1,2 litri. Se amestecă pătrunjelul în sosul de praz și se toarnă peste.
Întindeți patiseria și decupați o formă cu 2,5 cm mai mare decât vasul.re-rulați garniturile pentru a face o bandă de 2,5 cm.
Ungeți marginea vasului cu apă și așezați banda deasupra. Ridicați restul deasupra, apăsați pentru a sigila și a sertiza marginile.
Coaceți timp de 25 de minute.