Cârnați și ciuperci Penne Gratin

Cârnați și ciuperci Penne Gratin
Cârnați și ciuperci Penne Gratin ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 792 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci d, mozzarella cu lapte integral, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Penne Gratin cu cârnați, fenicul și ciuperci, Un fel de mâncare cârnați și ciuperci Penne, și Cârnați de curcan, ciuperci și Gratin de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti penne intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (2 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru paste, apoi scurgeți pastele și transferați-le într-un vas de copt rezistent la flacără de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PennePenne
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Între timp, gătiți cârnați în 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare, amestecând ocazional și rupând orice bucăți mari, până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron, lăsând grăsime în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
5
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie împreună cu ciupercile și usturoiul, apoi gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Întoarceți cârnații în tigaie împreună cu smântână, rezervată 1/2 cană de apă de gătit, o sare rotunjită de 1/4 linguriță și 1/4 linguriță piper și fierbeți la foc mare, amestecând o dată sau de două ori, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
PiperPiper
CremăCremă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă peste paste, apoi se amestecă Parmigiano-Reggiano, 1/2 cană mozzarella și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PastePaste
SareSare
8
Se întinde uniform în vasul de copt și se acoperă cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se fierbe 3 până la 4 inci de la căldură până se rumenesc în pete, aproximativ 5 minute.
1
o salată verde
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista