Cârnați-umplute Rack de carne de porc cu salvie

Cârnați-umplute Rack de carne de porc cu salvie
Cârnați-umplute Rack de carne de porc cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 552 calorii, 68G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $3.89 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de țelină, ulei de măsline, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Raft De Carne De Vânat Umplute Cu Nuci Pecan, Coacăze, Cârnați Și Pere, Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați, Ciuperci Și Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați parțial friptura departe de oase pentru a crea o "clapă" (pentru umplutură, permițând revenirea cărnii la os). Frecați carnea de porc în interior și în exterior cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi frecați afară cu 1 linguriță de ulei. Puneți salvie, apoi cârnați și scallions, în interiorul clapetei și legați friptura cu șnur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți friptura, cu osul în jos, într-o tigaie mare de prăjire cu țelină și măsline, apoi turnați vin și ulei de cană rămas. Prajiti 20 de minute, apoi reduceti focul la 325 cm. f si prajiti, ungand carnea la fiecare 30 de minute, pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in centrul carnii (nu atingeti osul) Inregistreaza 155 cm.f, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate56
Revista