Cârnați-umplute Rack de carne de porc cu salvie
Cârnați-umplute Rack de carne de porc cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 552 calorii, 68G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă $3.89 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de țelină, ulei de măsline, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Raft De Carne De Vânat Umplute Cu Nuci Pecan, Coacăze, Cârnați Și Pere, Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați, Ciuperci Și Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Tăiați parțial friptura departe de oase pentru a crea o "clapă" (pentru umplutură, permițând revenirea cărnii la os). Frecați carnea de porc în interior și în exterior cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi frecați afară cu 1 linguriță de ulei. Puneți salvie, apoi cârnați și scallions, în interiorul clapetei și legați friptura cu șnur.
Puneți friptura, cu osul în jos, într-o tigaie mare de prăjire cu țelină și măsline, apoi turnați vin și ulei de cană rămas. Prajiti 20 de minute, apoi reduceti focul la 325 cm. f si prajiti, ungand carnea la fiecare 30 de minute, pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in centrul carnii (nu atingeti osul) Inregistreaza 155 cm.f, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Lăsați să stea 15 minute.
Se servește cu sucuri de tigaie.