Cârnați prăjiți cu ceapă fiartă cu bere

Cârnați prăjiți cu ceapă fiartă cu bere
Cârnații prăjiți cu ceapă fiartă cu bere sunt un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 61 calorii. Dacă aveți la îndemână cârnați, frunze de cimbru, ulei de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cârnați fierți cu bere cu salată caldă de cartofi, Ceapă Fiartă Cu Bere, și Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ceapa în ulei până când este oarecum moale și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Se amestecă puternic și cimbru; gatiti pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate, 3 pana la 5 minute. Se amestecă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
StoutStout
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Înțepați cârnații peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit și aranjați într-un singur strat amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când cârnații sunt încălziți (tăiați pentru a testa), aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista