Cârnați prăjiți cu ceapă fiartă cu bere
Cârnații prăjiți cu ceapă fiartă cu bere sunt un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 61 calorii. Dacă aveți la îndemână cârnați, frunze de cimbru, ulei de salată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cârnați fierți cu bere cu salată caldă de cartofi, Ceapă Fiartă Cu Bere, și Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ceapa în ulei până când este oarecum moale și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute. Se amestecă puternic și cimbru; gatiti pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate, 3 pana la 5 minute. Se amestecă sare și piper după gust.
Înțepați cârnații peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit și aranjați într-un singur strat amestecul de ceapă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când cârnații sunt încălziți (tăiați pentru a testa), aproximativ 20 de minute.