Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricotta proaspătă și baghetă prăjită

Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricotta proaspătă și baghetă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații la grătar cu șalotă la grătar cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 951 calorii, 26g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați baghete, sare și piper kosher, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar, Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar, și Nectarine la grătar cu frișcă ricotta miere-portocalie și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
2
Ungeți cârnații cu o parte din uleiul de canola, presărați sare și piper și grătați, cu capacul închis, până se rumenesc, ușor carbonizate și tocmai fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
3
Scoateți pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
În timp ce cârnații se prăjesc, înjumătățiți șobolanii, lăsând pielea aprinsă și aruncați cu câteva linguri fiecare ulei de canola și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
6
Puneți-le pe grătar și gătiți până se carbonizează și se înmoaie ușor. Se răcește ușor, se îndepărtează pielea și se toacă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
7
Încălziți uleiul de canola rămas într-o tigaie sotată pe grătarele grătarului până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)Ardei Iute Roșu Fresno (7 Sau 8 Ardei Iute)
Echipamente pe care le vei folosi
4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire4 (8 Uncii) Cotlete De Porc, Tăiate Cu Fluturi și Mărunțite Subțire
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Adăugați șalotele tocate, oțetul rămas, mierea, cimbrul și fulgii de ardei roșu și fierbeți, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano RasăMâne Generoase De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Aranjați cârnații tăiați pe un platou cu un bol din ricotta proaspătă, șalotul savurează și pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
10
Serviți pâinea acoperită cu o bucată de ricotta, câteva bucăți de cârnați și o lingură de gust, stropită cu miere și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Prin TortPrin Tort
La 5 RoșiiLa 5 Roșii
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
11
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista