Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricotta proaspătă și baghetă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnații la grătar cu șalotă la grătar cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 951 calorii, 26g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați baghete, sare și piper kosher, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Vinete La Grătar Cu Oțet Balsamic, Feta Și Baghetă La Grătar, Scoici la grătar cu unt de lămâie-ghimbir și baghetă la grătar, și Nectarine la grătar cu frișcă ricotta miere-portocalie și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Ungeți cârnații cu o parte din uleiul de canola, presărați sare și piper și grătați, cu capacul închis, până se rumenesc, ușor carbonizate și tocmai fierte, aproximativ 10 minute.
Scoateți pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
În timp ce cârnații se prăjesc, înjumătățiți șobolanii, lăsând pielea aprinsă și aruncați cu câteva linguri fiecare ulei de canola și oțet balsamic.
Se presară cu sare și piper.
Puneți-le pe grătar și gătiți până se carbonizează și se înmoaie ușor. Se răcește ușor, se îndepărtează pielea și se toacă.
Încălziți uleiul de canola rămas într-o tigaie sotată pe grătarele grătarului până când începe să strălucească.
Adăugați șalotele tocate, oțetul rămas, mierea, cimbrul și fulgii de ardei roșu și fierbeți, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și amestecă pătrunjelul.
Aranjați cârnații tăiați pe un platou cu un bol din ricotta proaspătă, șalotul savurează și pâinea prăjită.
Serviți pâinea acoperită cu o bucată de ricotta, câteva bucăți de cârnați și o lingură de gust, stropită cu miere și ulei de măsline.
Serviți cald sau la temperatura camerei.