Cârnați la grătar cu ceapă murată
Cârnații la grătar cu ceapă murată sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție conține 218 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de oțet de cidru, piper crăpat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați la grătar, ardei și ceapă pe rulouri, Cârnați Pocați la grătar cu ardei prăjiți și ceapă, și Tacos de pește la grătar cu ceapă picantă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați ceapa în apă clocotită ușor sărată timp de 1 minut; scurgere.
Așezați ceapa într-un castron cu piper, chimen, usturoi, sare, oțet și coajă de portocală; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Dați la frigider până când ceapa este roz aprins, aproximativ 3 ore.
Scurgeți înainte de servire.
Notă: cârnații pot fi la grătar sau la grătar mai devreme în ziua petrecerii. Feliați-le în bucăți de mușcătură (ceea ce face cuțitele inutile) și reîncălziți-le în folie la cuptor înainte de a le servi cu ceapa și un sortiment de muștar gutsy, granulat.