Cârnați italieni și mușcături de mămăligă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați cârnații italieni și mușcăturile de mămăligă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ardei gras, bulion de pui, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați italieni cu mămăligă, Mămăligă cu cârnați italieni, și Polenta de dovleac cu cârnați italieni și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnatii cu ulei intr-o tigaie fierbinte pana cand se face. Acest lucru poate dura aproximativ 45 de minute.
Lăsați cârnații să se odihnească 5 până la 10 minute înainte de a tăia în aproximativ 2 duzini de felii. În aceeași tigaie, gătiți ușor ardeii grași roșii până se înmoaie și scurgeți bine.
În timp ce cârnații se gătesc, începeți polenta.
Combinați bulionul de pui și smântâna într-o cratiță grea mare.
Se încălzește la fierbere blândă la foc mediu, având grijă să nu se ardă. În timp ce bateți constant, adăugați treptat făina de porumb într-un flux subțire. Odată ce făina de porumb este încorporată, mențineți căldura scăzută și continuați să bateți până când amestecul este ușor îngroșat și cremos. Se amestecă untul și ardeii grași roșii fierți. Condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Puneți o cantitate mică de polenta pe fiecare cracker de sare și apoi o felie de cârnați. Apoi adăugați 1/8 linguriță de mămăligă deasupra feliei de cârnați și garnisiți cu 1 sau 2 felii de scallions.