Cârnați italieni la grătar și pliuri de ardei gras

Cârnații italieni la grătar și faldurile de ardei gras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, pliuri de pita, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Paella italiană de cârnați și ardei gras, Paella italiană de cârnați și ardei gras, și Cupe Fillo cu cârnați italieni, nuci de pin și ardei gras galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, așezați legăturile de cârnați pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 10 minute, intoarcandu-va ocazional.
Între timp, într-un castron mediu, combinați ardeii grași, ceapa, uleiul, condimentul Italian și sarea; aruncați pentru a amesteca.
Așezați în coșul de grătar (grătar "wok").
După ce cârnații au fiert timp de 10 minute, adăugați coșul de grătar la grătar. Gătiți încă 10 până la 15 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz în centru și legumele sunt crocante, întorcând cârnații și scuturând coșul ocazional pentru a amesteca legumele.
Pentru a încălzi pliurile de pita, cuptorul cu microunde 2 pliuri de pita la înălțime aproximativ 30 de secunde; repetați cu pliurile de pita rămase. Top pita se pliază cu cârnați și amestec de ardei gras. Acoperiți fiecare cu brânză; pliați.