Cârnați italieni cu mămăligă
Cârnații italieni cu mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pesto, roșii, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă cu cârnați italieni, Cârnați italieni și mușcături de mămăligă, și Mămăligă de dovleac cu cârnați italieni și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cârnați și ceapă la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă broccoli. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 5-7 minute sau până când broccoli este fraged.
Se amestecă roșiile, pesto-ul, fulgii de piper și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute.
Între timp, pentru mămăligă, aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mică și grea. Reduceți căldura la fierbere ușoară; bateți încet făina de porumb. Continuați să amestecați timp de 10-12 minute sau până când mămăliga se îngroașă și are o textură netedă.
Se servește cu amestec de cârnați.
Garnisiți cu brânză, dacă doriți.