Cârnați Italieni

Cârnați Italieni
Rețeta cârnați italieni ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 5 și costă 70 de cenți pe porție. Acest fel principal are 120 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți fasole pinto, boia de ardei, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 632 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cârnați italieni cu linte, Cârnați Italieni La Grătar, și Cârnați italieni cu linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea cu toate ingredientele uscate (adăugați fulgi de ardei roșu după gust, puțin merge mult) și sosul de soia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă cu mâinile pentru a asigura o distribuție uniformă. 
3
Adăugați apă și apoi frământați aluatul de aproximativ 10 ori și dați deoparte. Luați 5 forme dreptunghiulare de folie și pregătiți aburul (porniți-l și pregătiți-l). Împărțiți aluatul în 5 părți egale și, folosind mâinile, formați-l într-un buștean pe folia de tablă. Înfășurați fiecare bucată strâns în folie de tablă, răsucind capetele pentru a închide. Aburiti timp de 40 de minute.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
5cantitate pe porție
2
Calorii
3
100grăsime
4
20g
5
Carbohidrați
6
70gfibre dietetice3. 90gzahări1. 70gproteine5g

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
Revista