Cârnați fierți la bere la grătar
Cârnații fierți la bere la grătar sunt un fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de bere cu corp mediu până la greu, bratwurst, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mac cu brânză de bere și cârnați, Varză și cârnați în bere, și Cârnați prăjiți cu ceapă fiartă cu bere.
Instrucțiuni
Aduceți berea la fiert într-o oală mare și largă.
Adăugați cârnați și ceapă și fierbeți 15 minute. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să stea până când este gata de grătar.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 4 până la 5 secunde). Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați cârnații pe grătar. Gatiti carnatii, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 8 minute. Între timp, se scurge ceapa și se lasă deoparte.
Serviți cârnații calzi sau calzi, cu ceapă, dacă doriți.