Cârnați, fenicul și calzone Provolone

Cârnați, fenicul și calzonele Provolone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 303 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, brânză provolone ascuțită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați, fenicul și calzone Provolone, Salată de fenicul ras cu măsline verzi și Provolone, și Calzone De Vinete Și Fenicul.
Instrucțiuni
Scoateți carcasa din cârnați. Gătiti cârnații într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați fenicul, ardeiul gras și ceapa. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți timp de 9 minute, amestecând frecvent. Se răcește ușor.
Preîncălziți cuptorul la 45
Împărțiți aluatul pregătit uniform în 6 porții egale pe o suprafață ușor făinată; formați fiecare piesă într-o bilă.
Rotiți fiecare minge într-un cerc de 6 inci.
Combinați oul și apa cu un bici într-un castron mic.
Periați marginea fiecărui cerc cu amestec de ouă; rezervați amestecul de ouă rămas.
Așezați 2/3 cană amestec de cârnați pe jumătate din fiecare cerc, lăsând o margine de 1 inch și presărați fiecare cu 2 linguri de brânză. Îndoiți aluatul peste amestecul de cârnați până când marginile aproape se întâlnesc. Aduceți marginea de jos peste marginea superioară; sertizați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Așezați calzonele pe o foaie de copt presărată cu făină de porumb.
Ungeți blaturile cu amestec de ouă rezervat.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până se rumenesc.