Cârnați Dulci Marsala
Cârnați dulci Marsala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție conține 451 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $ 2.07 pe portie. 19 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ardei gras, usturoi, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Cârnați italieni dulci și Tortellini într-un sos de vin de roșii-Marsala, Paste cu cârnați și Marsala Pappardelle, și Piept de curcan umplut cu cârnați italieni și afine cu Marsala.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele timp de 8 pana la 10 minute, sau pana la al dente; se scurge.
Așezați cârnații întregi și 1/3 cană de apă într-o tigaie la foc mediu-mare. Acoperiți și gătiți 5 până la 8 minute.
Scurgeți și feliați subțire.
Întoarceți cârnații în tigaie. Se amestecă usturoiul, ceapa, ardeii și vinul Marsala. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand se gateste carnatul. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe, ardeiul negru și oregano. Gatiti aproximativ 2 minute mai mult, apoi scoateti-l de pe foc.
Serviți peste pastele fierte.