Cârnați de pui, Unt de mere și Fontina Panini cu ceapă roșie caramelizată

Cârnați de pui, Unt de mere și Fontina Panini cu ceapă roșie caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați de pui, Unt de mere și Fontina Panini cu ceapă roșie caramelizată. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 567 calorii. 446 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt de mere, legături de cârnați de pui-mere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza de tabără cu ceapă caramelizată, cârnați și Fontină, Lasagna de dovleac cu cârnați de mere de pui și sos Fontina cu unt brun, și Panini cu ceapă caramelizată, pere și Fontină.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți ceapa timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Reduceți focul și continuați să gătiți până când ceapa este moale, de culoare visiniu profund și caramelizată, încă 20 de minute.Preîncălziți grătarul panini la foc mediu-mare.Feliați fiecare legătură de cârnați de pui-măr pe jumătate pe lungime, fără a tăia până la capăt, apoi deschideți cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
3
Așezați cârnații, tăiați cu fața în jos, pe grătarul panini. Închideți capacul și grătați cârnații timp de 4 până la 5 minute până când sunt încălziți și apar semne de grătar.Pentru fiecare sandviș: feliați ciabatta în jumătate pe lungime pentru a crea jumătăți superioare și inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Presărați brânză peste jumătatea inferioară a pâinii și întindeți untul de mere în jumătatea superioară. Topiți brânza cu cârnați la grătar ceapa caramelizată. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară a pâinii, cu untul de mere în jos.Grătiți panini până când brânza este topită și pâinea este prăjită, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Unt De MereUnt De Mere
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați în jumătate și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista