Cârnați Cornbread Coace
Cârnați Cornbread coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 443 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de lapte, ceapă, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Chili Cornbread Coace, Pui Suiza Cornbread Coace, și Sloppy Joe Cornbread Coace #Manwich.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci.
Într-o tigaie medie, rumenim cârnații și ceapa; se scurge bine.
Într-un castron mare, combinați ouăle, amestecul de făină de porumb, Porumbul, smântâna, laptele și uleiul.
Se toarnă jumătate din amestecul de făină de porumb în tigaia unsă și se presară cu amestec de cârnați și brânză.
Se toarnă aluatul rămas deasupra.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.