Cârnați-Cartofi Coaceți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să coaceți cârnați-cartofi. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, lapte, sare și cimbru. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cârnați și cartofi coaceți, Cârnați și cartofi coaceți, și Cârnați și cartofi coaceți.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți.
Aranjați jumătate din cartofi într-un 8-in uns. vas de copt pătrat; se presară cu sare, piper și jumătate din cârnați.
Strat cu cartofii și cârnații rămași; se presară cu pimientos.
Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele, arpagicul și cimbru; se toarnă peste pimientos.
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 45-50 minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat. Descoperiți; coaceți cu 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Presărați cu arpagic suplimentar, dacă doriți.