Cuscusul mediteranean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, granule de bouillon de pui, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Cușcuș Mediteranean, Cușcuș Mediteranean, și Cușcuș Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță antiaderentă de 2 litri la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in unt, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă apă și granule de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
Unt
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc.
3
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Pufați ușor cu furculița.