Caise Umplute Cu Brânză Amaretto

Caise Umplute Cu Brânză Amaretto
Amaretto caise umplute cu brânză ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 25. O porție conține 43 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, amaretto, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caise Umplute Cu Brânză Amaretto, Smochine sau caise umplute cu Mascarpone cu Amaretto, și Găluște brânză de vaci umplute cu caise (marillenkn xvdel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Slăbiți ușor o parte lungă a fiecărui cais, împărțind caisele pentru a semăna cu scoici. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, 1/4 cană de migdale, cireșe și amaretto până se amestecă. Lingura 1-1 / 4 lingurite de umplere în fiecare caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Lichior AmarettoLichior Amaretto
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Puneți migdalele rămase într-un vas mic de mică adâncime; rulați porții de brânză expuse de caise în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
(23)(23)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista