Cutite de curcan saut cu sos de portocale-afine
Saut cutleturi de curcan cu sos de portocale-afine ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de sare, ulei vegetal, cotlete de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cutite de curcan sotate cu sos de Avocado, Cotlet De Curcan Cu Afine-Portocale, și Curcan sotat cu sos de portocale-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
În timp ce untul se topește, presărați cotletele cu sare și piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Cotletele de dragare în făină; scuturați excesul de făină.
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Adăugați cotletele în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți cotletele din tigaie; păstrați la cald.
Adăugați suc, muștar și afine la tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 5 minute).
Serviți sosul peste cotlete.