Cuscus Tradițional Nord-African (Calea Reală!) ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, bucăți de pui, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui și cuscus din Africa de Nord, Salată De Cuscus Și Rodie Din Africa De Nord, și Creveți Condimentați Din Africa De Nord + Cuscus Israelian De Legume Prăjite De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toacă fin ceapa și se toacă usturoiul și se pune într-o tigaie mare cu fund greu, cu carne sau pui, ras el hanout și puțin ulei de măsline. Se prăjește ușor pentru a sigila carnea / puiul. Îmi folosesc oala sub presiune PR caserola mare din fontă pentru asta.Se toacă morcovul, păstârnacul și dovlecelul în 6.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne Măcinată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați cartoful în 1/4 și tocați aproximativ suedezul. Tăiați khourchef sau țelină în aproximativ aceeași dimensiune ca morcovul. (Curățați morcovii, cartoful, păstârnacul și suedezul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
3
Adăugați legumele în carne împreună cu 1l de apă și creșteți căldura, astfel încât să înceapă să fiarbă. Dacă folosiți ardeiul iute adăugați-l acum, împreună cu sare și piper. Dacă gătiți într-o tigaie obișnuită, gătiți timp de 40 de minute astfel. Dacă folosiți oala sub presiune așa cum fac eu, atunci 20 de minute vor fi suficiente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați roșiile, năutul și menta uscată și 1/2l mai multă apă sau suficientă pentru a crea o consistență de tocană.Reveniți la căldură și gătiți în tigaie pentru încă 30 de minute și dacă utilizați oala sub presiune, apoi gătiți pe med la mare pentru încă 25 de minute.Luați un pachet de 500g de cuscus mediu și turnați într-un gas ' a dacă aveți unul. Dacă nu găsiți cel mai mare castron aveți. Alegeți orice 'biți' și presărați apă - aproximativ 50 ml și o linguriță de sare peste cuscus și folosind mâna frecați 1/2 linguriță de ulei prin cuscus pentru a opri lipirea. Umpleți un cuscousier sau un abur pe jumătate plin cu cuscusul (pe măsură ce se umflă).Când observați 1 abur care vine din cuscus, numărați 10 minute. După aceea scoateți din abur, puneți-l în gas 'a și folosiți-vă mâinile pentru a' deschide ' cuscusul (frecați-l între mâini pentru a îndepărta aglomerările). Acest lucru este foarte cald și trebuie să continuați să vă udați mâna cu apă rece și să stropiți puțin pe cuscus.Reveniți la abur când este deschis complet. Repetați procesul de aburire și deschidere de două ori mai mult.În cele din urmă scoateți din abur și puneți-l înapoi în gas ' a. Deschideți pentru ultima dată și frecați o lingură de ghee sau smen în cuscus împreună cu 2tsp de unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Mentă Uscată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ghee
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Serviți cuscusul în gas ' a cu sos deasupra ca stil tradițional sau în tagine etc. De obicei, așezăm carnea/puiul în loc - 1 pentru fiecare oaspete și decorăm cuscusul cu legumele înainte de a pune o parte din sos deasupra.Dacă ați folosit ardeiul iute, puneți-l pe o farfurie și lăsați oamenii să se ajute singuri!
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pinotage, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Graham Beck Game Reserve Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.