Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul marocan Ramadan cu carne și legume. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1042 calorii. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cartofi, chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume Dijon cu cuscus, Legume Lemony prăjite și cuscus, și Cuscus Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate condimentele într-un vas și se lasă deoparte.Tăiați carnea în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Ulei de căldură. Carne brună pe toate părțile timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ceapa și usturoiul. Saut încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați apă, condimente și sos de roșii. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați morcovi și bucăți de cartofi. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Adăugați dovleceii și ardeiul gras la tocană. Gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați năutul și gătiți ultimele 5-10 minute.Între timp, pregătiți toppingul de ceapă. Ceapa Saut la o culoare maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați restul ingredientelor de topping și gătiți până la caramelizare și bule. Pune deoparte.Se fierbe apa pentru cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Adăugați baza de pui și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Adăugați cuscus. Asigurați-vă că aceasta este ultima parte a rețetei pe care o faceți.Odată adăugat cuscusul, lăsați-l în pace timp de 5 minute.Puf cuscus cu furculiță. E timpul să mănânci!
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Serviți cum doriți. Am placa cousouse și top - l cu cât de mult sau cât de puțin tocană vreau. Apoi adaug legumele pe care le vreau și completez totul cu toppingul dulce de ceapă/stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Dulce
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă