Cuscus marocan
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Cușcușul marocan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 271 de calorii , 6 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Un amestec de piper, cușcuș, nuci pignoli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ cușcuș marocan și salată de năut , supă de morcovi din Maroc și pitas de pui marocan .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare, adăugați eșalota și gătiți timp de 3 minute la foc mediu.
Adăugați bulionul de pui, sare și piper, ridicați focul la mare și aduceți bulionul la fiert. Opriți focul și adăugați cușcușul. Acoperiți tava și lăsați-o să stea 10 minute.
Adăugați nucile pignoli și coacăzele în cușcuș, amestecați și serviți.
ceapa mare, nedecojita si taiata in patru
morcovi, necurățați și tăiați la jumătate
tulpini de țelină cu frunze, tăiate în treimi
pastarnac, nedecojit si taiat in 1/2, optional
crengute de patrunjel proaspat cu frunze plate
crengute de cimbru proaspat
usturoiul de cap, nedecojit si taiat in 1/2 in cruce
lingurițe boabe întregi de piper negru
Puneți puii, ceapa, morcovii, țelina, păstârnacul, pătrunjelul, cimbru, mărarul, usturoiul, sare și boabele de piper într-o oală de 16 până la 20 de litri cu 7 litri de apă și aduceți la fiert. Îndepărtați suprafața după cum este necesar. Se fierbe neacoperit timp de 4 ore. Strecurați întregul conținut al oalei printr-o strecurătoare, aruncând puiul și legumele și răciți. Aruncați grăsimea întărită și apoi ambalați bulionul în recipiente cu litri.