Cuscusul israelian cu sparanghel, mazăre și zahăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 276 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe subțiri de sparanghel, mazăre de zahăr, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cuscus Israelian Cu Sparanghel, Mazăre Și Zahăr, Cuscus israelian cu pui și mazăre, și Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină.
Instrucțiuni
1
Bateți 2 linguri de ulei,suc de lămâie, 1 cățel de usturoi și coaja de lămâie într-un castron mic;puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți 1 lingură de ulei îno cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați cuscusul, presărați cu sare și saut.până când cea mai mare parte a cuscusului este maro auriu,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Sare
4
Adăugați 1 3/4 căni de bulion, creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit și cuscusul este mai delicat, aproximativ 10 minute, adăugând mai mult bulion cu linguri dacă este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
5
Între timp, încălziți 1 lingură rămasă ulei într-o tigaie mare antiaderentă, peste căldură ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați sparanghel, mazăre de zahăr, mazăre verde și cățel de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Cuișoare întregi De Usturoi
Sparanghel
7
Sprinklewith sare și piper; saut până la crocant-fraged,aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
8
Transferați legumeleîn castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați cuscusul în castron cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Burniță pansament peste.
11
Adăugați arpagic șibrânză; aruncă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Arpagic
1
Pentru a tăia sparanghelul, țineți partea superioară a tulpinii cu o mână și îndoiți partea inferioară a tulpinii cu cealaltă mână. Tulpina se va rupe, separândcapătul de lemn din partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
1
Niște mazăre cu zahăr au o sfoară dură care trece de-a lungul vârfului păstăii. Pentru ao scoate, scoateți capătul frunzeiși trageți șirul.