Cuscus israelian cu sparanghel, mazăre și zahăr

Cuscus israelian cu sparanghel, mazăre și zahăr
Cuscusul israelian cu sparanghel, mazăre și zahăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 276 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe subțiri de sparanghel, mazăre de zahăr, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cuscus Israelian Cu Sparanghel, Mazăre Și Zahăr, Cuscus israelian cu pui și mazăre, și Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină.

Instrucțiuni

1
Bateți 2 linguri de ulei,suc de lămâie, 1 cățel de usturoi și coaja de lămâie într-un castron mic;puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți 1 lingură de ulei îno cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați cuscusul, presărați cu sare și saut.până când cea mai mare parte a cuscusului este maro auriu,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
SareSare
4
Adăugați 1 3/4 căni de bulion, creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit și cuscusul este mai delicat, aproximativ 10 minute, adăugând mai mult bulion cu linguri dacă este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
BulionBulion
5
Între timp, încălziți 1 lingură rămasă ulei într-o tigaie mare antiaderentă, peste căldură ridicată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați sparanghel, mazăre de zahăr, mazăre verde și cățel de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SparanghelSparanghel
7
Sprinklewith sare și piper; saut până la crocant-fraged,aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Transferați legumeleîn castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați cuscusul în castron cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Burniță pansament peste.
11
Adăugați arpagic șibrânză; aruncă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArpagicArpagic
1
Pentru a tăia sparanghelul, țineți partea superioară a tulpinii cu o mână și îndoiți partea inferioară a tulpinii cu cealaltă mână. Tulpina se va rupe, separândcapătul de lemn din partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
1
Niște mazăre cu zahăr au o sfoară dură care trece de-a lungul vârfului păstăii. Pentru ao scoate, scoateți capătul frunzeiși trageți șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista