Cuscusul de morcovi și migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, frunze de coriandru, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Cuscus de morcov și coriandru, Cuscus Cu Stafide De Morcovi, și Cuscus de portocale, caise și morcovi.
Instrucțiuni
1
Așezați cuscusul într-un castron mare rezistent la căldură și amestecați sarea, chimenul, ghimbirul și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ghimbir
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aduceți bulionul de legume la foc mic la foc mediu, apoi turnați peste cuscus. Acoperiți vasul cu o farfurie mare sau folie de plastic și lăsați timp de 10 minute sau până când a absorbit tot stocul. Puneți cuscusul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Cuscus
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Se amestecă pătrunjelul, coriandrul, morcovii, caisele, migdalele. Se amestecă uleiul de măsline și coaja de lămâie și portocală rasă și sucul pentru a adăuga zing. Se condimentează cu sare și piper, după gust.