Cuscus Israelian Cu Fructe
Nevoie de o garnitură vegetariană? Cuscusul israelian cu fructe ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, unt, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuscus Israelian Cu Fructe, Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), și Cuscus Israelian Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut 5 minute. Se amestecă coacăze, caise, sare, bulion și bețișoare de scorțișoară; aduceți la fierbere.
Adăugați cuscusul și reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Lăsați amestecul de cuscus să stea 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Se amestecă coriandru.