Cuscus Israelian Cu Cârnați De Pui Și Ouă Prea Ușoare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cuscusul israelian cu cârnați de pui și ouă prea ușoare. Această rețetă face 4 porții cu 727 calorii, 27G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți stoc de legume, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cârnați De Curcan Afumați Și Tigaie Cu Cuscus Israelian, Pui și cuscus israelian, și Pui de usturoi cu cuscus israelian.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, cu capac, din fontă, la foc mediu-mare. Când strălucește, adăugați cuscusul. Se amestecă pentru a acoperi și a prăji timp de 1 minut.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Adăugați cârnații în tigaie și gătiți timp de 2 până la 3 minute pentru a rumeni toate părțile. Apoi stropiți în aproximativ 1/4 cană de apă și gătiți încă 4 până la 5 minute, până când apa se evaporă și sucul curge limpede. Pune-l deoparte pe o farfurie.
Adăugați ceapa și uleiul rămas și gătiți timp de 3 minute, sau până se înmoaie.
Adăugați roșiile și lămâia conservată și gătiți timp de aproximativ 3 minute, până când roșiile sunt moi.
Adăugați vinul și reduceți, aproximativ 4 minute.
Tăiați cârnații în felii groase de 1/4 inch și adăugați-l înapoi în tigaie, cu orice sucuri care s-au adunat.
Adăugați cuscusul și turnați în stoc. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se acoperă tigaia.Gatiti timp de 10 pana la 12 minute, pana cand cuscusul este fraged.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați pătrunjelul.Împărțiți amestecul de cuscus între 4 boluri și acoperiți fiecare cu un ou.Încercați aceste rețete cu cuscus pe Food Republic:rețetă de cuscus cu ciuperci sălbatice
Cotlete De Miel Cu Rețetă De Cuscus De Roșii Cu Spanac
Rețetă Marocană Merguez Și Tagine De Legume