Cuscus Gourmet
Cuscus Gourmet ia în jurul valorii de 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 377 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți ardei gras, usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Încearcă Cuscus de culoare Roz (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Couscous vegetal (Couscous aux l) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță și amestecați cuscusul. Aduceți înapoi la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți cuscusul până când apa este absorbită, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea acoperit încă aproximativ 5 minute pentru a lăsa cuscusul să se usuce.
Amestecați ușor untul și 1 linguriță de busuioc în cuscus până când untul este topit; puneți cuscusul deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati sparanghelul, dovlecelul, ardeiul gras rosu si usturoiul in uleiul incins pana cand legumele sunt fragede si abia incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper negru.
Împachetați cuscusul strâns într-o ceașcă sau castron de măsurare; așezați platoul de servire cu fața în jos deasupra cupei, răsturnați platoul și scoateți cupa pentru a întoarce cuscusul pe platou într-o formă rotunjită.
Aranjați legumele fierte în jurul movilei de cuscus; Așezați 1 crenguță de busuioc în centrul cuscusului pentru a servi.