Cuscus de 5 zile
Cuscusul de 5 zile ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1094 calorii. Pentru $ 4.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Această rețetă este plăcută de 173 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Roșii proaspete umplute - sau ziua în care fermierii de roșii din California au salvat ziua sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți legumele și usturoiul pe o tavă de copt. Condimentați bine, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și amestecați până când totul este acoperit.
Presărați condimentele și unele condimente peste coapsele de pui, apoi frecați în piele și carne.
Stropiți puțin ulei peste piele și cuibăriți coapsele printre legume. Prăjiți la cuptor timp de 25-30 de minute până când legumele încep să fie crocante și puiul este gătit.
Cu aproximativ 10 minute înainte ca puiul și legumele să fie gata, puneți cuscusul într-un castron și acoperiți doar cu apă clocotită, acoperiți cu folie alimentară și lăsați deoparte 5 minute.
Furcă prin cuscus pentru a separa boabele. Aruncați legumele și pătrunjelul sau menta prin cuscus, condimentați, apoi transferați pe o farfurie de servire. Se acoperă cu puiul și se strecoară peste sosul dulce de ardei iute, dacă doriți.