Cuscus cu linte roșie și lămâi ușor conservate
Cuscusul cu linte roșie și lămâi ușor conservate este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, fistic, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pui marocan cu lămâi conservate și cuscus, Cuscus vegetal cu năut și lămâi conservate, și Lămâi Conservate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți 2 căni de apă.
Adăugați zahărul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper; se amestecă până se dizolvă sarea.
Adăugați feliile de lămâie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 15 minute.
Transferați feliile de lămâie pe o farfurie. Se fierbe lichidul până se reduce la 1/3 cană, 3 minute; lasa sa se raceasca.
Bateți în 1/4 cană de ulei.
Între timp, aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați 1/2 linguriță de sare și cuscusul.
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță.
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert, adăugați lintea și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu moale, 6 minute.
Se scurge, se transferă într-un castron și se adaugă cuscusul.
Se amestecă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei de lămâie, în cuscus și se condimentează. Aruncați rucola cu sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas; condimentează cu sare și piper.
Transferați rucola în farfurii, movilați cuscusul deasupra și stropiți cu uleiul de lămâie rămas. Se acoperă cu feliile de lămâie și fisticul.