Cuscus cu linte roșie și lămâi ușor conservate

Cuscus cu linte roșie și lămâi ușor conservate
Cuscusul cu linte roșie și lămâi ușor conservate este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 529 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, fistic, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pui marocan cu lămâi conservate și cuscus, Cuscus vegetal cu năut și lămâi conservate, și Lămâi Conservate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, fierbeți 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați zahărul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper; se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați feliile de lămâie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Transferați feliile de lămâie pe o farfurie. Se fierbe lichidul până se reduce la 1/3 cană, 3 minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Bateți în 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Între timp, aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați 1/2 linguriță de sare și cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert, adăugați lintea și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar nu moale, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se scurge, se transferă într-un castron și se adaugă cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se amestecă toate, cu excepția a 1 lingură de ulei de lămâie, în cuscus și se condimentează. Aruncați rucola cu sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
12
Transferați rucola în farfurii, movilați cuscusul deasupra și stropiți cu uleiul de lămâie rămas. Se acoperă cu feliile de lămâie și fisticul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista