Cuscus cu caise

Cuscus cu caise
Cuscusul cu caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare, cuscus, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cuscus cu caise, Cuscus cu fistic și caise, și Cuscus cu pui, năut și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați fin semințele de coriandru într-o râșniță electrică de cafea/condimente sau cu un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Aduceți apă, 2 linguri de ulei și sare la fiert într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri. Se amestecă semințele de cuscus și coriandru, apoi se acoperă tigaia și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați uleiul de lingură rămas, caisele, pătrunjelul și sarea și piperul după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CaiseCaise
CuscusCuscus
PătrunjelPătrunjel
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista