Cuscus Condimentat Indian

Cuscus Condimentat Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul condimentat Indian. Această rețetă servește 2 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți scorțișoară măcinată, bucăți de fructe, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui de ardei Indian cu cuscus, Cuscus Picant În Stil Indian, și Indian Condimentat Bar Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă cuscusul; reveniți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la minim; fierbeți 2 minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se adaugă ceapa verde. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista