Curățați Caserola De Ton

Curățați Caserola De Ton
Caserola de ton cu mâncare curată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 319 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de parmezan, țelină, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Cu Lapte Degresat De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Clean Eating Umplute Peppers {Clean Eating Congelator Mese Carte De Bucate Giveaway}, Curățați Pinwheels Ton Mănâncă, și Curățați Mâncarea Topiturii De Ton pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista