Curry Verde Thailandez

Curry Verde Thailandez
Reteta Thai curry verde ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 287 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, tofu suplimentar, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Thai Veg Green Curry , cum se face Thai Veg Green Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Între timp, turnați aproximativ 1/3 din laptele de cocos într-o cratiță mică și încălziți până când este fierbinte. Se amestecă pasta de curry și, folosind o lingură, se amestecă în laptele de cocos. Odată ce este combinat bine, adăugați-l la legume și tofu, amestecați bine, apoi adăugați restul de lapte de cocos în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați zahărul brun, tulpinile bok choy și sosul de soia. Amestecați totul împreună, reduceți focul și lăsați să gătească până când aromele sunt bine amestecate, aproximativ 15 minute. Cu câteva minute înainte de servire, amestecați coriandrul și frunzele de bok choy. Se lasă să se ofilească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3
Se servește peste orez de iasomie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate37
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista