Curry ușor de pui cu legume

Curry ușor de pui cu legume
Curry ușor de pui cu legume este o rețetă indiană care servește 4. Acest fel principal are 362 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 95 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, roșii conservate, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Curry ușor de pui cu legume, Curry de pui cu legume, și Mango Curry cu legume și pui.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti 1 lingura de ulei, pasta de curry si ceapa intr-o tigaie mare de sote la foc mediu, amestecand des si lasand sa sizzle, 5 pana la 6 minute. Se usucă puiul, se presară sare și piper și se adaugă uleiul rămas în tigaie. Gatiti puiul in amestecul de ceapa-curry pana devine auriu pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pastă De CurryPastă De Curry
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Pudră De CurryPudră De Curry
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați broccoli, morcovii, busuiocul, usturoiul și coaja de tei și gătiți, amestecând, până când legumele sunt acoperite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
4
Adăugați laptele de cocos, bulionul de pui și roșiile și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos
TomateTomate
5
Lăsați puiul să fiarbă până este fiert și sosul începe să se îngroașe, aproximativ 20 de minute. Strângeți cu suc de lămâie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista