Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw

Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw
Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta principal curs. Această rețetă servește 4 și costă 5,39 USD pe porție. O porție conține 893 calorii, 49G de proteine, și 41G de grăsime. Dacă aveți la îndemână varză savoy, naut, condimente cu fructe de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Salată Caldă De Varză Savoy, Salată Caldă De Varză Savoy, și Curry de pui parfumat cu chimen.

Instrucțiuni

1
Încălziți broilerul și așezați raftul în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se amestecă maioneza cu amestecul de pudră de curry într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați peștele pe o foaie de copt și presărați sare și piper sau condimente cu fructe de mare dacă folosiți. Slather peștele uniform cu maioneza curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați sub broiler până când peștele este ferm și blatul este foarte maro, 10 până la 12 minute. (Urmăriți peștele în timp ce fierbeți și treceți la un raft inferior din cuptor dacă începe să se rumenească înainte de a fi gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Serviți peștele fript cu pene de tei, salată caldă Savoy cu parfum de chimen și orez cu nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați semințele de chimen și amestecați, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8
Adăugați varza și ofiliți. Terminați slaw-ul cu sucul de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați ardeii iute, ghimbirul și albușurile de scallions și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați bulionul de pui, orezul, nuca de cocos și coaja de tei. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic și se acoperă. Gatiti 17-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugați năutul în ultimele 5 minute de gătit. Terminați orezul amestecând sucul de lămâie, verdeața scallionilor și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Sablefish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista