Curry roșu thailandez cu chutney de Mango este un vegan rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de chutney de mango, făină, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry și Mango chutney Dip, și Mango Chutney Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un wok mare, antiaderent sau o tigaie de sos la foc mediu-mare și adăugați ceapa, ardeii și usturoiul. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa devine frageda, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați făina, amestecând continuu, și gătiți, amestecând și răzuind fundul tigaiei, încă aproximativ 2 minute, până când făina începe să se rumenească. Continuați să amestecați în timp ce adăugați bulionul de legume, fulgii nori, ananasul zdrobit și pasta de curry. Reduceți focul la minim și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Între timp, adăugați tofu și marinada sa într-o tigaie fierbinte, antiaderentă. Gatiti, amestecand usor, pana cand tot lichidul s-a evaporat. Continuați să gătiți fără a amesteca până când tofu se rumeneste pe o parte; apoi întoarceți-l să se rumenească pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Zdrobit
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Pastă De Curry
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Nori
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați-l în amestecul de curry. Întoarceți tigaia la căldură și sautați dovlecelul tăiat cubulețe până când este fraged, dar încă crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați-l în amestecul de curry. Gatiti curry-ul inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
5
Serviți peste orez, presărat cu muguri de fasole și acoperit, dacă doriți, cu salsa de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.