Curry picant de vită Deb

Curry picant de vită Deb
Reteta curry picant de carne de vită Deb ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 55 minute. Acest curs principal are 667 calorii, 38g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 6,2 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, rădăcină de ghimbir, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Sănătos Cheie Var Tarte ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Rețete similare includ Curry Picant De Vită, Picant Thai Carne De Vită Curry, și Picant Thai Carne De Vită Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați ușor fâșii de vită cu sare și piper negru și căutați carnea în uleiul încins până se rumenesc bine pe ambele părți, 2 până la 4 minute, lucrând în loturi. Nu aglomerați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați carnea de vită pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Reduceți căldura la mediu și gătiți șalotele până când încep să devină fragede, aproximativ 2 minute; amestecați ghimbirul și gătiți încă 1 minut. Se amestecă pasta de curry și se prăjește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
5
Se amestecă în bulionul de pui și se aduce la fierbere, răzuind și dizolvând orice bucăți de aromă maro din tigaie. Se amestecă laptele de nucă de cocos și sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Creșteți căldura la mediu-mare și întoarceți carnea de vită și orice sucuri în tigaie. Se amestecă pentru a acoperi cu sos și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 12 minute; se amestecă dovlecelul, se acoperă tigaia și se fierbe până când dovlecelul este fraged, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se amestecă în coaja de var; se presară cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista