Curry picant de vită Deb
Reteta curry picant de carne de vită Deb ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 55 minute. Acest curs principal are 667 calorii, 38g de proteine, și 55g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 6,2 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, rădăcină de ghimbir, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Sănătos Cheie Var Tarte ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Rețete similare includ Curry Picant De Vită, Picant Thai Carne De Vită Curry, și Picant Thai Carne De Vită Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați ușor fâșii de vită cu sare și piper negru și căutați carnea în uleiul încins până se rumenesc bine pe ambele părți, 2 până la 4 minute, lucrând în loturi. Nu aglomerați carnea de vită.
Transferați carnea de vită pe o farfurie.
Reduceți căldura la mediu și gătiți șalotele până când încep să devină fragede, aproximativ 2 minute; amestecați ghimbirul și gătiți încă 1 minut. Se amestecă pasta de curry și se prăjește încă 1 minut.
Se amestecă în bulionul de pui și se aduce la fierbere, răzuind și dizolvând orice bucăți de aromă maro din tigaie. Se amestecă laptele de nucă de cocos și sosul de pește.
Creșteți căldura la mediu-mare și întoarceți carnea de vită și orice sucuri în tigaie. Se amestecă pentru a acoperi cu sos și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 12 minute; se amestecă dovlecelul, se acoperă tigaia și se fierbe până când dovlecelul este fraged, aproximativ 8 minute.
Se amestecă în coaja de var; se presară cu cilantro.
Se servește cu pene de var.