Curry-Nucă De Cocos Pui Rendang

Curry-Nucă De Cocos Pui Rendang
Această rețetă servește 45 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucă de cocos, coapse de pui, pudră de curry madras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Curry-Nucă De Cocos Pui Rendang, Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), și Pui De Nucă De Cocos Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați pudra de curry, piperul, lămâia, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați puiul, întoarceți-l la înveliș și dați-l la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-un robot de bucătărie, curățați șalotele, ceapa, usturoiul, ghimbirul, nucile și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-o tigaie adâncă, încălziți restul de 1/3 cană de ulei. Prăjiți pasta de chile la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați puiul cu marinata și gătiți la foc moderat până când puiul este rumenit și aproape gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați laptele de nucă de cocos, zahărul și nuca de cocos prăjită și fierbeți la foc moderat, amestecând, până când puiul este fraged și sosul este foarte gros, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cât mai mult ulei posibil și aruncați lămâia. Condimentează cu sare și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista