Curry Kale și Galette de cartofi

Curry Kale și Galette de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry Kale și Galette de cartofi. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 237 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 290 de fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, ghimbir măcinat, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de Curry cu cartofi dulci și Kale, Kale Și Feta Galette, și Galette cu Kabocha Squash & Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pudră de curry, turmeric, ghimbir și piper cayenne; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Pudră De CurryPudră De Curry
TurmericTurmeric
GhimbirGhimbir
4
Adăugați kale; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când kale este fragedă și ofilită, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5
Acoperiți fundul vasului de caserolă pregătit cu un strat de felii de cartofi; deasupra cu un strat de amestec de kale. Condimentează cu sare și piper negru. Continuați stratificarea cu cartofii rămași și amestecul de varză, terminând cu un strat de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Se toarnă untul topit peste stratul superior de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragezi și ușor rumeniți în jurul marginilor, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presară cu brânză Cheddar și se gătește până când brânza se topește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista