Curry Galben De Pui

Curry Galben De Pui
Reteta Curry galben de pui este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1001 calorii. Pentru $3.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez de iasomie, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Curry galben de pui și legume, Curry De Pui Galben Thailandez, și Pukka galben pui curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista